Uutiset 2019

Yhdysvaltojen markkinoiden mahdollisuudet -kiertue saapuu syyskuussa Rovaniemelle (Lappi)

Ulkoministeriö, USA:n Suomen suurlähetystö, Lapin ELY-keskus ja Lapin kauppakamari järjestävät Team Finland USA-tilaisuuden Rovaniemellä 18.9.2019.

Tilaisuus on osa vuoden 2019 aikana seitsemällä paikkakunnalla järjestettävää kiertuetta. Tapahtuman keskiössä on käytännön kokemuksien ja vinkkien vaihtaminen Yhdysvaltojen markkinoilla toimimisesta. Tavoitteena on yritysesimerkkien ja asiantuntijapuheenvuorojen kautta tuoda esille, mitä menestyksellinen markkinoille pääsy edellyttää ja millaisia asioita tulee ottaa huomioon. Tapahtumassa saat myös tietoa Team Finland -palveluista sekä muista yrityksiä auttavista toimijoista.

Kiertueen tavoitteena on vahvistaa Suomen ja Yhdysvaltojen kahdenvälisiä kaupallistaloudellisia suhteita ja kiertue juhlistaa samalla vuonna 2019 Suomen ja Yhdysvaltain diplomaattisuhteiden 100-vuotisjuhlaa.

Tapahtumassa on puhumassa Ulkoministeriön, USA:n Suomen suurlähetystön edustajia sekä muita asiantuntijoita, samoin kuin yritysten edustajia. Katso tilaisuuden ohjelma.

Tilaisuus on maksuton. Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen 6.9.2019 mennessä oheisestä linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/Team_Finland_Roadshow.

Aika: 18.9.2019 klo 8.30-11.45
Paikka: Hotel Santa Claus, Korkalonkatu 29, Rovaniemi

 


Päivitetty