Uutiset 2019

Sosiaali-, terveys- tai hyvinvointialan yritys, ethän jää yksin digiratkaisuiden kanssa - apua on saatavilla (Kaakkois-Suomi)

Voit hyödyntää maksuttomia palveluita syksyn 2019 aikana. Valtakunnallinen hanke tarjoaa luentoja ja asiantuntija-apua digiratkaisujen käyttöönotossa.

DIGI-Soteuttamo 7.11 Kotka

Tapahtumassa asiantuntijavieraat napakasti tiivistäen avaavat digiratkaisuissa huomioitavia tekijöitä, olipa sitten kyseessä ohjelmistoratkaisut, tekniset laitteet tai näiden erilaiset yhdistelmät. Miten huomioida alan erityisvaatimukset ja hallita digiratkaisun käyttöönotto? Ratkaisuja asiakkaiden kanssa rakentaneiden puheenvuoroja sekä yrittäjien omakohtaisia kokemuksia.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Digi-illat keskiviikkona 20.11 ja 27.11 Kotka

Iltojen teemat valitaan täysin mukaan valittujen organisaatioiden nostamista digiaiheista. Voit siis olla varma, että sinua kiinnostavia asioita käsitellään digi-illoissa, joista voit osallistua jompaankumpaan tai molempiin. Asiantuntijan lisäksi saamme vertaiskokemuksia, suosituksia ja näkökulmia myös toinen toisiltamme. Iltoihin valitaan 10 organisaatiota. Mukaan ilmoittautuneet tuovat iltoihin omat toiveensa ja näkökulmansa ennen iltoja toteutettavissa lyhyissä (15-30min) kartoituskeskusteluissa, joiden avulla illat kohdennetaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

DigiTrainer-palvelu

Saat asiantuntijan avuksi ja tueksi digiratkaisun käyttöönotossa. Usein suurin haaste ei lopulta ole digiratkaisuista päättäminen, vaan huoli siitä, riittääkö aika ja osaaminen valitun ratkaisun käyttöönottoon. Haluamme, ettet jää yksin. Jos olet tehnyt hiljattain digiratkaisun, jonka käyttöönotto ei vielä ole halutulla tavalla onnistunut, tai olet parhaillaan tekemässä digiratkaisua, voit ilmoittautua mukaan tähän palveluun. Paikkoja on rajoitetusti. Valinnat tehdään tarve huomioiden, samalla myös varmistetaan, että toivottuun apuun ja asiantuntemukseen pystyy DigiTrainer avun antamaan.

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Mikko Hannula
Valtakunnallinen SOTEHY-DigiSilta-hanke
Kaakkois-Suomen ELY-keskus
+358 295 029 247
mikko.hannula(at)ely-keskus.fi


Päivitetty