linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keskus-sosiaalisessa-mediassa.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/levatilanne.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ajankohtainen-tulvatilanne.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/kalatalousalueiden-ensimmaiset-yleiskokoukset.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/kalastus-tenojoella.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/waltti.

Koronavirusepidemian vaikutus ELY-keskusten palveluihin

ELY-keskuksissa priorisoimme toimintaamme koronavirustilanteessa ja keskitymme yhteiskunnan perustoimintojen turvaamiseen; esimerkiksi elinkeinoelämän toiminnan turvaamiseen, maanteiden liikennöitävyydestä huolehtimiseen ja vesihuollon toiminnan turvaamiseen. Hyödyllistä tietoa erityisesti yritystoiminnan tukemisesta löydät Koronavirus-tilannesivultamme.

Uutisia

Yrittäjä - haethan ELY-keskuksen korona-avustuksen loppuosan maksua päätöksessä ilmoitettuun määräaikaan mennessä (2.7.2020)

ELY-keskuksen korona-avustusta tilanneanalyysiin tai kehittämistoimenpiteisiin saaneen yrityksen on haettava avustuksen loppuosan maksatusta erillisellä hakemuksella sekä raportoitava samassa yhteydessä, mitä tuloksia myönnetyllä avustuksella on saatu aikaan.

Valtakunnallinen leväkatsaus 2.7.2020: Sinilevätilanne rauhoittunut sekä merialueilla että sisävesillä (2.7.2020)

Valtakunnallisen leväseurannan havaintopaikoilla on havaittu viime viikkoa vähemmän sinilevää. Tuulinen ja pilvinen sää on hillinnyt sinilevän pintakukintojen esiintymistä merialueilla ja sisävesillä.

Romuautojen metalli kiertää entistä tarkemmin – kierrätyskoe tuottaa tarkkaa tietoa tilastoja varten (2.7.2020)

Autojen kierrätysprosessia voi kehua esimerkilliseksi. Romuajoneuvoja koskee tuottajavastuu, ja romutettujen autojen materiaalit hyödynnetään lähes täydellisesti. Kuusakoski Oy, yksi romuajoneuvojen käytännön kierrättäjistä lupaa, että autojen metallit saadaan entistäkin paremmin talteen ja kiertoon uudessa rejektilaitoksessa Heinolassa.
 

Lisää tiedotteita