Tiedotteet 2019

Työ- ja elinkeinohallinnon asiakaspalvelukeskuksen johtajaksi valittu Stefan Strandberg

​Työ- ja elinkeinohallinnon asiakaspalvelukeskuksen johtajaksi on valittu VTM Stefan Strandberg. Strandberg aloitti työt asiakaspalvelukeskuksessa kehittämispäällikkönä 28.10.2019 ja johtajan tehtävä alkaa 1.1.2020.

- Haluamme hoitaa asiakaspalvelun jatkossakin parhaalla mahdollisella tavalla, toteaa Stefan Strandberg. Onnistuminen tehtävässämme perustuu jatkossakin etenkin osaamiseen ja yhteistyön mutkattomuuteen.

​Stefan Strandberg on toiminut johtamistehtävissä kuntasektorilla neljä vuotta ja yksityissektorilla 17 vuotta. Hänen tehtäviinsä on 13 vuoden ajan kuulunut vastuu organisaation IT- ja järjestelmäkehityksestä, digitaalisesta kehityksestä ja kumppanuuksista. Hänen aiemmat tehtävänsä ovat liittyneet palveluliiketoiminnan kehittämiseen ja johtamiseen. Strandberg on johtanut pitkään erikokoisia organisaatioita.

Työ- ja elinkeinohallinnon asiakaspalvelukeskus on ELY-keskusten ja TE-toimistojen yhteinen palvelukeskus, joka toimii hallinnollisesti Etelä-Savon ELY-keskuksessa. Se tarjoaa julkisten työvoima- ja yrityspalvelujen tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluja puhelimen, chatin, sähköpostin ja muiden sähköisten viestintävälineiden avulla. Asiakkaille palvelut tarjotaan TE-puhelinpalvelut, Yritys-Suomi-puhelinpalvelu ja Talousapu -nimisistä palvelukanavista.

Linkki:

Lisätietoja:

Ylijohtaja Pekka Häkkinen, Etelä-Savon ELY-keskus, p. 029 502 4153


Päivitetty