Neuvonta

ELY-keskukset auttavat yrityksiä kehittämään kansainvälistymistä tarjoamalla neuvontaa sekä selvittämällä rahoitusmahdollisuuksia.

Team Finlandin kansainvälinen verkosto on ainutlaatuinen yhdistelmä suomalaisen yrityskentän, eri toimialojen ja paikallisten markkinoiden asiantuntemusta. Team Finland -asiantuntijat maailmalla auttavat suomalaisia yrityksiä saamaan tietoa kohdemarkkinoista ja verkostoitumaan paikallisten toimijoiden kanssa.

Yhteys Team Finland -palveluihin aukeaa täyttämällä yhteydenottolomake verkossa, tai ottamalla yhteyttä ELY-keskuksen asiantuntijaan.

TIETOA ALUEELTA

Yrityksen kansainvälistyminen – Kaakkois-Suomi

Yrityksesi käytössä on elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen oma sekä valtakunnallinen vienninedistämisen ja kansainvälistymisen asiantuntijaverkosto. Autamme yrityksiä yritys- ja/tai yritysryhmäkohtaisesti kansainvälistymisen kehittämisessä. Kokoamme osaavan asiantuntijatiimin ja selvitämme rahoitusmahdollisuuksia.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjoamia palveluita vientiä aloittavalle yritykselle ovat

  • vienti- ja kansainvälistymisneuvonta
  • vientivalmiuksien arviointi
  • ohjaus kansainvälistymissuunnitelmien laatimisessa
  • yritysten ja niiden henkilöstön kansainvälistymisvalmiuksien kehittäminen
  • kansainvälistymisen rahoitusneuvonta ja -tuki
  • yritysten välisten vientiyhteistyöverkostojen luominen
  • ohjaus eri tietolähteisiin ja yhteistyökumppaneiden palveluihin.

Omien asiantuntijoidemme antaman neuvonnan lisäksi tarjoamme yritysten käyttöön Finpron palveluita. Yritykset voivat saada myös yksityisten, johonkin kansainvälistymisen osa-alueeseen, tiettyyn toimialaan tai markkina-alueeseen erikoistuneiden kansainvälistymisen asiantuntijoiden palveluita.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksesta saat myös tietoja eri rahoitusmahdollisuuksista. Kansainvälistymiseen on haettavissa rahoitusta elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen lisäksi mm. seuraavista organisaatioista:


Päivitetty