› Takaisin graafiseen esitykseen

Pohjois-Karjalan ELY-keskus on avoinna
arkisin klo 8.00 - 16.15
Suosittelemme ajanvarausta

Puhelinvaihde
0295 026 000
Puhelujen hinnat

Postiosoite
PL 69, 80101 Joensuu

Käyntiosoite
Kauppakatu 40 B, 3. krs.

Sähköinen asiointi
Virallinen asiointi sähköisesti
kirjaamo.pohjois-karjala(at)ely-keskus.fi
Henkilökohtaiset sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi
Asiantuntijahaku

Yhteystiedot (myös tietoa laskutuksesta)

Valtakunnalliset asiakaspalvelunumerot

Muuta ajankohtaista

Osallistu Koitajoen alueen arvojen kartoitukseen!

Koitajoen valuma-alue on tärkeä rajavesistöalue, josta osa on Venäjän puolella. Suomessa Koitajoen valuma-aluetta on Ilomantsissa, Lieksassa ja Enossa.  Alueelle mahtuu paljon merkittäviä luonto- ja kulttuurikohteita, elinkeinotoimintaa ja virkistysalueita.

Vastaa Koitajoen valuma-aluetta koskevaan kyselyyn ja kerro mikä on Sinun mielestäsi Koitajoen valuma-alueella tärkeää ja säilyttämisen tai kehittämisen arvoista. Millaiset kehittämistoimet ovat mielestäsi tärkeitä?

Osallistumalla voit voittaa hyviä palkintoja!

Kyselyn löydät linkistä https://app.maptionnaire.com/fi/3168/

Kysely on auki vuoden 2017 loppuun.

Osallistumalla voit vaikuttaa alueen tulevaisuuteen. kaikki alueen asukkaat, alueella toimivat ja siellä eri syistä vierailevat (asuinpaikasta riippumatta) ovat tervetulleita vastaamaan.

Kysely on osa FRESHABIT LIFE IP Koitajoki –hankkeen, Pohjois-Karjalan biosfäärialueen ja SHAPE NPA –hankkeen toimintaa.  Kyselyn järjestämisessä ovat mukana alueen keskeiset toimijat.

ELY-keskuksen päätös Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman hanke- ja yritystukien valintajaksoista vuodelle 2018

Taksilupien kuntakohtaiset enimmäismäärät vahvistettu

Taksilupa-asioissa toimivaltaiset ELY-keskukset (Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Lapin ELY-keskus, Pohjois-Savon ELY-keskus ja Uudenmaan ELY-keskus) ovat vahvistaneet toimialueidensa kuntien taksilupien enimmäismäärät viimeistä kertaa. Tehdyt kiintiöpäätökset ovat voimassa 1.1.2018-30.6.2018. Heinäkuun 2018 alusta voimaan tuleva laki liikenteen palveluista kumoaa taksiliikennelain, jolloin taksilupien enimmäismäärää koskeva sääntely päättyy.

Eteenpäin haluavia maaseudun yrityksiä haetaan taas Kasvupolulle

Kasvuhaluisille maaseudulla sijaitseville yrityksille tarkoitettuun ohjelmaan, Maaseudun Kasvupolulle, voi hakea mukaan 10.12.2017 mennessä. Lisätietoa.

Valtion harkinnanvaraiset avustukset haettavissa

Pohjois-Karjalan ELY-keskuksesta voi hakea harkinnanvaraista avustusta viimeistään 30.11.2017 seuraaviin tarkoituksiin: rakennusperinnön hoitoon, saariston ympäristönhoitoon, pohjavesialueiden suojelusuunnitelmiin, haja-asutusalueiden jätevesineuvontaan, vesistöjen kunnostuksiin ja vesienhoitoon sekä vesistöjen käyttöön ja tulvariskien hallintaan.

Lisätietoa tiedotteessa.