Kuvituskuva

linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keskus-sosiaalisessa-mediassa

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/waltti

Koronavirusepidemian vaikutus ELY-keskusten palveluihin

Koronarahoituksen haku- ja päätösmäärät 8.4.2020 klo 15 mennessä:

  • hakemuksia: 9 624 kpl
  • päätöksiä: 175 kpl, myönnetty tukimäärä 2 010 370 €

ELY-keskuksissa priorisoimme toimintaamme koronavirustilanteessa ja keskitymme toimintoihimme, joilla on vaikutus yhteiskunnan perustoimintojen turvaamiseen. Näitä ovat esimerkiksi elinkeinoelämän toiminnan turvaaminen, maanteiden liikennöitävyydestä huolehtiminen ja vesihuollon toiminnan turvaaminen. Hyödyllistä tietoa erityisesti yritystoiminnan tukemisesta löydät Koronavirus-tilannesivultamme.

Uutisia

Yksinyrittäjien koronatuen valmistelu etenee (9.4.2020)

Kunnat voivat hakea valtiolta rahoitusta, joka on tarkoitettu yksinyrittäjien tukemiseen koronavirustilanteessa. Kuntien on tarkoitus avata tukihaku yksinyrittäjille mahdollisimman pian. Kunnat tiedottavat alueensa yrittäjille, kun tukea voi hakea ja sitä voi hakea 30.9.2020 saakka.
 

ELY-keskusten ensimmäiset koronarahoituspäätökset tehtiin 7.4.2020 (8.4.2020)

Päätöksiä tehtiin 27 kpl ja tukea myönnettiin 407 760 €.  Vaikka ELY-keskukset ovatkin suunnanneet tukihakemusten käsittelyyn lisää resursseja, tulevat käsittelyt runsaan hakemusmäärän takia viemään useita viikkoja.
 

Yritysten kehittämispalvelujen kilpailutus on täydessä vauhdissa (8.4.2020)

Yritysten kehittämispalvelujen palveluntuottajiksi etsitään liikkeenjohdon konsultointia ja koulutusta tarjoavia toimijoita. Analyysi- ja Konsultointi-palvelujen tarjouspyyntö on julkaistu hankintailmoitukset.fi -sivustolla 8.4.2020.

Lisää tiedotteita