Tiedotteet 2017

Yrityksen kehittämisavustuksen myöntäminen on loppunut Uudellamaalla (Uusimaa)

Uusia kehittämisavustushakemuksia ei suositella enää jättämään.

Yritysten kehittämishankkeisiin tarkoitettu kansallinen määräraha on loppunut Uudellamaalla. Uutta rahoitusta ei ole luvassa, joten kehittämisavustushakemuksia ei suositella enää jättämään.


Tarjolla muita rahoitusvaihtoehtoja

Koska kehittämisavustuksen myöntäminen Uudellamaalla loppuu, kannustetaan yrityksiä selvittämään muita rahoitusvaihtoehtoja ja hyödyntämään Team Finland -verkoston palveluita. Team Finland edistää Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Verkosto kokoaa yhteen yritysten kansainvälistymistä edistävät valtionrahoitteiset toimijat (mm. Tekes, Finnvera ja Finpro) ja niiden tarjoamat palvelut. Uudenmaan alueella on oma Team Finland -koordinaattori, joka auttaa yrityksiä rahoitusvaihtoehtojen kartoittamisessa.

Yritykset voivat hyödyntää myös yritysten kehittämispalveluja, jotka ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Yritysten kehittämispalvelut koostuvat kartoituksesta, nykytila-analyysista, konsultointi- ja koulutuspalveluista.

 

Lisätietoja:

  • Team Finland palveluista TF–koordinaattori Henri Molander, 0295 021 106
  • Yrityskonsultoinnista rahoitusasiantuntija Juha Seppälä, 0295 020 955
  • Yrityskoulutuksesta rahoitusasiantuntija Päivi Niiles, 0295 021 113
    Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi(at)ely-keskus.fi

Päivitetty