Tiedotteet 2019

Sääksjärven eritasoliittymässä liikennejärjestelyjä kahtena sunnuntaina (Pirkanmaa)

Liikenteessä on varauduttava 3.11. ja 10.11. erityisjärjestelyihin ja väylien ajoittaiseen sulkuun

Lempäälässä Sääksjärven eritasoliittymässä moottoritien ylittävällä Vikkiniityn risteyssillalla tehdään sillan liikuntasaumatöitä marraskuun kahtena ensimmäisenä sunnuntaina.

Keväällä aloitetut Vikkiniityn risteyssillan korjaustyöt ovat viimeistelyvaiheessa. Sillan päihin tehdään lämpölaajenemisen vaatimat massaliikuntasaumat sunnuntaina 3.11. ja 10.11. klo 07–02. Töiden aikana Ruskontien liikenne risteyssillan yli työn alla olevalla ajosuunnalla ei ole mahdollista ja liikenne joutuu käyttämään eri reittiä, lukuun ottamatta linjan 58 bussiliikennettä. Moottoritien ramppien kautta kulkeville linja-autoreiteille työllä ei ole vaikutusta.

Sunnuntaina 3.11. klo 07–02 on suljettuna moottoritien ylittävän Vikkiniityn risteyssillan etelän puoleinen ajokaista eli ajosuunta Sääksjärveltä Hervantaan. Tällöin liikenne joutuu kiertämään joko moottoritiellä olevan Kuljun eritasoliittymän kautta tai Tampereentietä (maantie 130) ja paikallista katuverkkoa hyödyntäen.

Sunnuntaina 10.11. klo 07–02 on suljettuna moottoritien ylittävän Vikkiniityn risteyssillan pohjoisen puoleinen ajokaista eli ajosuunta Hervannasta Sääksjärvelle. Tällöin liikenne joutuu kiertämään kohteesta riippuen joko moottoritiellä olevan Lahdesjärven eritasoliittymän kautta tai paikallista katuverkkoa hyödyntäen.

Valmista marraskuun puolivälissä

Sääksjärven tietyöt valmistuvat marraskuun puolivälin aikoihin, jolloin myös Ruskontien varteen rakennettu uusi Sääksjärven liityntäpysäköintialue avataan autoilijoille. Liityntäpysäköintialue parantaa joukkoliikenteen toimintaedellytyksiä ja helpottaa linja-autoa käyttäviä matkustajia ja heidän saattoliikennettään. Uusi liityntäpysäköintialue tarjoaa pysäköintitilan yli 60 ajoneuvolle.  

Liite: Kartta

Lisätietoja:

  • Työmaapäällikkö Tuula Ala-Orvola, Kreate Oy, p. 050 380 3107
  • Projektipäällikkö Heikki Koski, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 03 6251

Päivitetty