Tiedotteet 2019

Pyhäjoen sillan puukansi uusitaan Takasuontiellä Säkylässä 2.-5.12. ja liikenne katkaistaan siltapaikalla öisin (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Varsinais-Suomen ELY-keskus aloittaa Säkylässä Takasuontiellä (mt 12701) sijaitsevan Pyhäjoen sillan korjaustyöt maanantaina 2.12.2019. Sillan huonokuntoinen puukansi uusitaan ja kannen uusimistyöt kestävät neljä päivää. Kannen uusimistyön ajaksi Takasuontien liikenne siltapaikalla joudutaan katkaisemaan maksimissaan kolmena yönä 2.-5.12. klo 21-05 väliseksi ajaksi. Liikennekatkon aikana ei ole yleistä kiertotietä. Pahoittelemme korjaustöiden aiheuttamia haittoja tielläliikkujille.

Sillan korjaustyöt aloitetaan maanantaina 2.12.2019. Liikenne katkaistaan siltapaikalta illalla n. klo 21. Sillan vanha elementtirakenteinen puukansi puretaan vaiheittain elementti kerrallaan siten, että uutta kantta rakennetaan yön aikana puretun tilalle. Tämän johdosta silta voidaan avata liikenteelle päiväajaksi. Liikenteen katkoaika on öisin klo 21-05, jolloin liikenteelle ei ole osoitettavissa yleistä kiertotietä. Myöskään kevyelle liikenteelle ei pystytä järjestämään kulkuyhteyttä siltapaikan ohi yöaikaan. Työt tehdään öisin, jotta koulukuljetukset ja muu liikenne häiriintyvät mahdollisimman vähän, koska kiertotietä ei ole. Työt pyritään tekemään mahdollisimman nopeasti, jonka johdosta kansi uusitaan elementtirakenteisena. Kannen uusimisen jälkeen siltapaikalla tehdään vielä kaide- ja päällystystöitä, mutta liikenne pääsee kulkemaan siltapaikan ohi. Liikennemäärä sillalla on n. 175 ajoneuvoa vuorokaudessa.

LISÄTIETOJA   

- Varsinais-Suomen ELY-keskus: siltainsinöörit Jari Nikki, p. 0400 821 596

- Destia Oy: työmaapäällikkö Pasi Oikarinen, p. 0400 925 911


Päivitetty