Tiedotteet 2019

Maanantaina 26.8. alkavat päällystystyöt kantatiellä 52 Perttelin ja Someron välillä (Varsinais-Suomi)

Päällystystyöt alkavat kantatiellä 52 Perttelin ja Someron välillä maanantaina 26.8. Tietä päällystetään n. 21 kilometrin matkalla. Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Työmaan kohdalla on myös alennettu nopeusrajoitusta. Päällystystöitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Päällystystyöt kestävät n. kaksi viikkoa. Tielläliikkujien on syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Päällystystyöt valmistuvat ensi viikolla maantiellä 196 Uudenkaupungin ja Pyhärannan välillä ja alkavat ensi viikolla Paimiossa maantiellä 110 Valkojan ja Maljamäen välillä. Maantietä 110 päällystetään 4 km:n matkalla ja työ kestää viikon. Molemmilla kohteilla tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy verkkosivuilta: Päällystystyöt 2019 - Varsinais-Suomi, Päällystystyöt 2019 - Satakunta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Päivitetty