Tiedotteet 2013

Sivulla on ELY-keskusten uusimmat tiedotteet, alkaen huhtikuusta 2013. Vanhemmat tiedotteet löytyvät vasemmalta kohdasta Tiedotearkisto.

Tiedotteet 2013

Lapin ELY-keskus myönsi 48 yhteisölle avustusta lasten ja nuorten harrastustoimintaan

Lapin ELY-keskus jakoi 158 000 euroa lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan. Avustusta sai 48 yhteisöä. Saajina oli 11 kuntaa, yksi seurakunta, 12 4H-yhdistystä ja 24 muuta yhdistystä.  Avustusta saaneiden yhteisöjen järjestämään toimintaan tulee osallistumaan noin 4 700 lasta ja nuorta. Toimintaa järjestetään lähes kaikissa Lapin kunnissa.

Avustus on tarkoitettu käytettäväksi 7−18-vuotiaiden lasten ja nuorten vapaa-aikana tapahtuvaan kerho- tai päiväleiritoimintaan. Lasten ja nuorten paikallisen harrastustoiminnan avustamisen tavoitteena on harrastusmahdollisuuksien lisääminen sekä yhteisöllisyyden ja osallistumisen vahvistaminen. Tavoitteena on myös, että lapset ja nuoret saavat uusia monipuolisia elämyksiä yhdessä ikäistensä kanssa. Harrastustoiminnan sisältöinä ovat ennen kaikkea kulttuuriin, luontoon, käden taitoihin ja liikunnalliseen harrastamiseen liittyvät teemat.

Avustusta lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan jaetaan kerran vuodessa, nyt myönnetyt avustukset on tarkoitettu käytettäväksi 3.6.2013–31.5.2014 välisenä aikana.
 
Liitteenä luettelo avustuksen saajista.

Lisätietoja:
 
Suunnittelija Marja Hanni, puh. 0295 037 041, marja.hanni(at)ely-keskus.fi


Päivitetty