Tiedotteet 2018

Kerro mielipiteesi Waltti-matkakortista ja bussimatkustuksesta (Itä-Suomi)

Pohjois-Savon ELY-keskus selvittää 23.4.-6.5.2018 välisenä aikana Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon asukkaiden kokemuksia Waltti-matkakortista ja bussimatkustuksesta. Kyselyyn on mahdollista osallistua ELY-keskuksen Internet-sivuilla tai QR-koodin avulla asiakaspalvelupisteissä ja osassa bussivuoroja. 

Kyselyn tavoitteena on selvittää Waltti-matkakortin käyttäjien näkemyksiä Waltti-kortista ja ELY-keskuksen bussiliikenteestä. Kysymykset koskevat muun muassa vuorotarjontaa, asiakaspalvelua ja lipunhankintaa.

Waltti-matkakortti otettiin ELY-liikenteessä käyttöön 6.6.2016 alkaen Iisalmen paikallisliikenteessä sekä Iisalmen, Kuopion, Joensuun ja Mikkelin kaupunkeihin suuntautuvassa liikenteessä. Lisäksi kaupungeilla on omat Waltti-korttinsa.

Kyselyyn voivat osallistua kaikki Waltti-matkakortilla maksavat bussimatkustajat.

Vastaajien toivotaan kertovan kotikuntansa ja suuntautuuko matkustus pääsääntöisesti kotikunnan alueelle vai muihin kuntiin. Vastausten avulla ongelmakohdat voidaan paikantaa oikeille alueille.

Linkki kyselyyn löytyy 23.4. alkaen ELY-keskuksen Internet-sivuilta
http://www.ely-keskus.fi/fi/web/ely/ely-pohjois-savo

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 3 kpl 50 euron arvoisia Waltti-arvolippuja.

Lisätietoja

Pohjois-Savon ELY-keskus
Joukkoliikennevastaava Satu Huttunen, p. 0295 026 709


Päivitetty