linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keskus-sosiaalisessa-mediassa.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/levatilanne.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ajankohtainen-tulvatilanne.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/kalatalousalueiden-ensimmaiset-yleiskokoukset.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/kalastus-tenojoella.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/waltti.

Koronavirusepidemian vaikutus ELY-keskusten palveluihin

ELY-keskuksissa priorisoimme toimintaamme koronavirustilanteessa ja keskitymme yhteiskunnan perustoimintojen turvaamiseen; esimerkiksi elinkeinoelämän toiminnan turvaamiseen, maanteiden liikennöitävyydestä huolehtimiseen ja vesihuollon toiminnan turvaamiseen. Hyödyllistä tietoa erityisesti yritystoiminnan tukemisesta löydät Koronavirus-tilannesivultamme.

Uutisia

Laki ja asetus kustannustuesta vahvistettu (26.6.2020)

Uuden kustannustuen tavoitteena on pienentää konkurssiin ajautuvien yritysten määrää koronatilanteessa. Jotta yritys voi saada tukea, pitää sekä toimialan että yrityksen liikevaihdon olla laskenut merkittävästi. Tuen piirissä olevia toimialoja on 368. Laki tulee voimaan 1.7.2020 ja yritykset voivat hakea tukea Valtiokonttorista 7.7.2020 alkaen.
 

Jokamiehenoikeudet mahdollistavat luonnosta nauttimisen (26.6.2020)

Suomen perinteiset jokamiehenoikeudet tarjoavat meille upeat mahdollisuudet liikkua ja virkistäytyä luonnossa riippumatta siitä, kuka on alueen omistaja tai haltija. Luonnossa liikkujan on kuitenkin muistettava vastuullisuus.

Maahanmuuttajat ovat tyytyväisiä saamiinsa kotoutumispalveluihin (26.6.2020)

Kotoutujien kokemukset heille TE-toimistossa laaditusta kotoutumissuunnitelmasta ovat hyvin positiivisia, käy ilmi Kotona Suomessa -hankkeen (ESR) julkaisemasta selvityksestä Kaikki toimi kohdallani.

Lisää tiedotteita