Marke - palvelumarkkinoiden kehittäminen -hanke

                  

Kehittämishankkeen tavoitteena on kehittää sote- ja TE-palvelujen yhdyspinnoille uusia palveluja, joita suunnitellaan yhteistyössä TE-palvelujen, kuntatoimijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Kehittämistyöllä haetaan kustannustehokkuutta ja lisää vaikuttavuutta vaikeammin työllistyvien asiakkaiden työllistämisen hyväksi. Hankkeessa kokeillaan myös laadullisia tulosperusteita määrällisten tulosperusteiden tukena hankinnoissa. Hankkeen toteutusaika on 1.8.2018 – 31.12.2020. Hanke saa Euroopan sosiaalirahaston (ESR) tukea hankekaudella 2014-2020.  Hanketuloskortti

Marke -hankkeen infokirje elokuu 2019

Marke -hankkeen infokirje huhtikuu 2019

Marke -hankkeen infokirje 21.12.2108

Projektipäällikkö: Outi Teittinen, puh. 0295 024 070, etunimi.sukunimi @ ely-keskus.fi

 

Kunnari-valmennuspalvelu tarjoaa yksilöllistä valmennusta työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Palvelu koostuu 25 päivää kestävästä, ryhmä- ja yksilöohjausta sisältävästä valmennusjaksosta. Palvelussa mm. kartoitetaan tämän hetken elämäntilanteesi, käydään läpi osaamista ja urasuunnittelua, tarkastellaan työmarkkinatilannetta ja mietitään työnhakuasi. Lisäksi etsimme yhdessä ratkaisuja hyvinvointisi ja työllistymistilanteesi parantumiseen. Kun palvelu päättyy, tiedät miten jatkaa eteenpäin.

Kunnari-palvelu

  • tarjoaa kokonaisvaltaista ratkaisuapua työllistymiseen liittyviin asioihin
  • selkiyttää ammatinvalinta- ja uravaihtoehtoja
  • auttaa löytämään ja valjastamaan käyttöön omat jo olemassa olevat vahvuudet ja voimavarat
  • auttaa saavuttamaan omia tavoitteita ja haaveita niin arjessa kuin työelämässä

Valmennuspalvelu on osa TE-palveluja. Palvelussa tehdään yhteistyötä eri toimijoiden (esim. TE-palvelut ja kunnan palvelut) välillä tarpeen mukaan – sinua kuunnellen.

Syksyn valmennusryhmä:
Kannonkoski 21.10–22.11.2019

 

 

HACK THE WORK 2019

Tapahtuma järjestettiin torstaina 11.4.2019 Tampereella. Tapahtumassa ideoitiin yhteiskehittämisen keinoin uusia ratkaisuja työllistymistä edistäviin palveluihin. Osallistujat olivat työllistymistä edistävien palveluiden ammattilaisia, palveluntuottajia sekä teeman parissa toimivia yrityksiä ja yhteisöjä.

Tapahtuman järjestivät Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittamat Inka Satakunta- ja Marke - palvelumarkkinoiden kehittäminen -kehittämishankkeet yhteistyössä Crazy Town Oy:n kanssa. Vipuvoimaa Euroopan Unionilta. Tämä tapahtuma toteutettiin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) tuella.

Yhteenveto Hack the work 2019 -tapahtumasta (linkki)

Updated

oikopolut

Lisätietoja Kunnari-palvelusta:
te-palvelut.fi/keski-suomi/kunnari

Facebook sivut
Kunnarivalmennus

Videot
Kunnari -video